VIP-behandeling bij Tandartspraktijk Kamphuis in Wezep

Welkom bij Tandartspraktijk Kamphuis

Tandartspraktijk Kamphuis is uw tandarts in Wezep voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal.

V.I.P.

Tandartspraktijk Kamphuis heeft een geheel eigen kijk op het geven van tandheelkundige zorg aan u. Onze zorg is sterk gericht op het geven van uitgebreide preventieve tandheelkundige zorg om ernstige problemen met uw gebit te voorkomen.

We merkten dat bij de periodieke controles steeds meer gaatjes werden gevonden. Dit is voor ons een reden voor extra zorg en aandacht. Om u te helpen bij het optimaal onderhouden van uw gebit, bieden wij u een uitgebreide VIP-controle aan met veel handreikingen om thuis uw gebit zo goed mogelijk te verzorgen. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen!

De VIP-behandeling (Voorkomen Is Preventie)

Wanneer u een afspraak maakt voor de periodieke controle, wordt u ingepland in het programma van één van onze preventieassistentes of mondhygienisten. Deze extra zorg en aandacht voor u persoonlijk en voor uw gebit vraagt ook wat meer tijd. Voor deze VIP-behandeling plannen wij ongeveer 30 minuten per volwassene en 15 minuten per kind.

Hoe ziet de VIP behandeling eruit?

  • Allereerst worden uw medische gegevens gecontroleerd en waar nodig bijgewerkt of aangepast.
  • Controle van de gezondheid van uw tandvlees, de preventieassistente/mondhygienist(e) laat u zien waar in uw mond tandplak zit en geeft u tips voor het onderhoud van uw gebit.
  • Controle op gaatjes en andere onrechtmatigheden.
  • Verwijderen van tandsteen en polijsten uw gebit.
  • Eens in de drie jaar worden röntgenfoto’s van uw gebit genomen. De gemaakte röntgenfoto’s zullen beoordeeld worden door de tandarts.

Indien noodzakelijk wordt er een vervolg afspraak gepland voor behandeling en krijgt u van ons direct een afspraak mee voor de volgende controle.

Ons team is ervan overtuigd dat we u op deze manier de beste tandheelkundige zorg kunnen bieden en hopen dat u dit zult waarderen. Heeft u op-, en/of aanmerkingen dan horen we dat natuurlijk graag van u! Op die manier kunnen wij onze zorg verbeteren.