(Preventie)assistente – Tandarts Kamphuis – Wezep

Welkom bij Tandarts Kamphuis

Tandarts Kamphuis is uw tandarts in Wezep voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal.

(Preventie)assistente

Vacature | (preventie)assistente

Vanwege de versterking van het team zijn wij  op zoek naar een gemotiveerde, leergierige Preventieassistent/Tandartsassistent voor 16 – 24 uur.

Tandartspraktijk Kamphuis is een gezellige en moderne praktijk en bestaat uit een leuk team van gemotiveerde medewerkers.

Heb jij passie voor het vak Tandartsassistent en wil je patiënten met een goed en tevreden gevoel de deur uit laten gaan? Lees dan snel verder!

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega met bij voorkeur een afgeronde opleiding voor Tandartsassistent. Daarnaast heb je bij al praktijkervaring opgedaan als (preventie)assistent en weet je hoe je moet handelen in stressvolle situaties. Je houdt van aanpakken, bent alert en zorgvuldig en kunt goed aanvoelen wat de tandarts en de patiënt nodig hebben. Uiteraard is hygiëne en het beschermen van de patiënt in dit vak noodzakelijk en is het dus van belang dat je alle handelingen op een veilige en steriele wijze weet uit te voeren. Een representatief en verzorgd uiterlijk is in dit vak ook belangrijk.

Je houdt van dynamiek, flexibiliteit en dienstverlenend zijn naar patiënten, tandartsen en collega’s en vindt het geen probleem om waar nodig bij te springen bij de receptie/balie. Tevens is het goed spreken en schrijven van de Nederlandse taal een must.

Wat bieden wij?

Tandartspraktijk Kamphuis is een moderne, gezellige en goed georganiseerde praktijk die altijd volop in beweging is. We werken met deskundige assistenten en beschikken over moderne technieken waardoor wij onze patiënten van begin tot eind van dienst kunnen zijn. Je krijgt dus alle ruimte om jouw expertise in de praktijk te brengen, in een fijne en stimulerende werkomgeving.

Daarnaast ontvang je goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden conform KNMT en ontwikkelmogelijkheden!

Word je enthousiast van deze functie? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie via jacqueline@tandartskamphuis.nl!