Goede doelen – Tandarts Kamphuis – Wezep

Welkom bij Tandarts Kamphuis

Tandarts Kamphuis is uw tandarts in Wezep voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal.

Goede doelen

Indien u verhinderd bent om welke reden dan ook, kan een afspraak verzet worden. Doet u dit alstublieft tijdig (meer dan 48 uur tevoren), vaak kan er dan naar een goed alternatief worden gezocht. Geeft u zelf alvast aan op welke tijden u beschikbaar bent, zo kunnen we gericht op zoek naar een geschikt moment. Afzeggen is geen probleem, maar bedenk wel dat het (vaker) afzeggen van behandelingen van invloed is op de continuïteit van de zorg. Komt u uw afspraak niet na? Dan zullen wij uw bijdrage van de niet-nagekomen afspraak schenken aan een goed doel.

 

In januari 2023 hebben wij het mooie bedrag van €500,- geschonken aan het goede doel Medical Checks voor Children. Medical Checks for Children biedt medische zorg aan kinderen van 0 tot 18 jaar in scholen en weeshuizen in ontwikkelingslanden. Meer informatie over dit goede doel vindt u op de website van Medical Checks for Children.